Dataopplæring


Vi tilbyr kurs i samarbeid med Folkeuniversitetet i Haugesund, samt interne kurs hos oppdragsgiver. "En til en" opplæring og opplæring i små grupper er også aktuelt. Følgende kurstyper/programmer er aktuelle:

  • Innføringskurs og kurs for viderekomne i Microsoft Office (Word, Excel, Powerpoint)
  • Bildebehandling ved bruk av Lightroom, Photoshop og ON1 Photo RAW
  • Andre typer kurs på forespørsel
  • Spesielle typer kurs (se nedenfor)

 

Oppdateringskurs i Geogebra. Nå på alle plattformer.


image Geogebra er et dataprogram som er tatt i bruk i matematikkundervisningen i skoleverket. Det er et dynamisk geometriprogram som kan løse oppgaver i geometri, algebra, regneark, 3D og statistikk. Fra høsten 2018 tilbys oppfriskningskurs i Geogebra som "bedriftsinternt kurs". Vi bruker versjon 6 som er tilpasset pc og nettbrett. Eksempler og undervisningsopplegg er tilpasset ungdomstrinnet.

imageNå er programmet "omdøpt" til Geogebra Classic. Versjon 5 er identisk med den versjonen vi har brukt på pc de siste årene. Versjon 6 har et justert brukergrensesnitt, og er tilpasset pc og nettbrett. Geogebra er også blitt splittet opp i flere "delprogrammer" - Geogebra grafisk kalkulator, Geogebra geometri og Geogebra 3D. Nå er tiden inne for å gå et skritt videre når det gjelder digital kompetanse!